Hlavní obsah
Článek

Léto si užívá hlavně dovolenkově s dcerou Márinkou. U moře ostatně byly i v období uzavřených okresů. "Odletěly jsme na Tenerife, a nakonec jsme si to prodloužily na dva měsíce. A na čtrnáct dní se tam zase vrátíme, oblíbila jsem si to tam," řekla Super.cz herečka Mahulena Bočanová (57).

Mahulena po roce vyrazila do společnosti a byla z toho dost nervózní. Poslední měsíce se navíc musela pustit do boje s váhou. Od doby, kdy si nechala odsát madla lásky, už uplynul rok a mezitím se přestala hlídat. "Zalíbil se mi ten mód domácího klidu a peciválství," svěřila.

"Už se točí Ordinace, ta se minimálně točila i během covidu. Byla to jediná práce, kterou jsem za ten rok dělala. A pak mě vystrašila naše šéfová v divadle, protože jsme mysleli, že budeme hrát až v září, a najednou nám v květnu přišlo, že už se hraje v červnu. To mi zatrnulo, protože bych neoblékla žádný kostým. Takže začala tvrdá dieta a už třetí měsíc jím malinko každé tři hodiny," vyprávěla.

"Deset kilo určitě spadlo. Teď mám ještě před sebou srpen a v září už budu určitě normální," věří Mahulena, která dietu porušila na párty, kde jsme ji potkali, protože si dala prosecco, které v rámci shazování nesmí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám