Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s kolegyněmi Janou Paulovou (69) a Mahulenou Bočanovou (57) si zahrála jednu ze tří hlavních ženských rolí v komedii svého manžela Dušana Rapoše. Eva Vejmělková jako vystudovaná psycholožka, která se věnuje klinické praxi, ovšem tento způsob řešení partnerských problémů svým klientkám nedoporučuje.

"Je to samozřejmě komedie, kde je velká nadsázka a na ten problém se díváme z humorného nadhledu. Ale říkám, že jsme se takhle pomstily všem mým klientkám s nevěrnými manžely. Ale pomsta je zbraň otočená proti vám samotným," řekla Super.cz Vejmělková, která v našem videu prozradila i recept na dlouhodobě udržitelný partnerský vztah.

Sama je s manželem už dlouhých pětatřicet let. "Není to o tom, že čas lásku zabíjí. Naopak. Ale člověk musí na vztahu pracovat," myslí si.

Bavili jsme se i o její práci, kde mimo jiné využívá i hypnózu. Pauzu si dala jen dvacet dní právě jen na natáčení filmu. "Jinak chodím do práce denně, dělám párové i individuální terapie, pracuji i s dětmi a klienti pochopili, že jsem tam pro ně chvilku nebyla. Jinak se své praxi věnuji intenzivně. Film jsem točila po hodně dlouhé době," vysvětlovala.

Bývalé Píšťalky z Básníků jsme se zeptali i na to, jak se o sebe stará. Prý skoro vůbec. "Umyju se, obleču a jdu. Vlasy si barvím doma, tedy sestra mě barví. Na kosmetiku nechodím, občas jen na obočí a řasy. Myslím, že jsou na světě důležitější věci. Vnitřní pohoda a klid. Když jste psychicky v pohodě, odrazí se to i na obličeji. Ve vráskách jsou naše zkušenosti a byla by velká škoda se jich zbavovat," myslí si Vejmělková.

Reklama

Další články

Načítám