Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chalupa její sestry v jižních Čechách a spousta dárků. Takové jsou tradiční Vánoce Mahuleny Bočanové (57) a její dcery Mariny. "Každý rok si říkáme, že to nebudeme s dárky přehánět a že budeme dárky dávat jenom dětem, ale pak to pod tím stromkem vidíme, a říkáme si, že jsme úplně praštěný na hlavu. Už mám všechno zabalené a čeká to jen na ten transport. Máme rádi ty naše stereotypy," svěřila Mahulena.

Sama žádné velké přání nemá. Tedy vlastně má. "Abychom byli v rodině zdraví a trávili spolu dost času. Teď mám docela hodně práce, potřebuju vydělat nějaké kačky. Ono se to kloubí, buď je práce hrozně moc, anebo není žádná. Teď je jí zrovna moc, ale něco si nasyslím, abychom mohly být celé prázdniny s dcerou doma," vysvětlila herečka.

Ta po dlouhé době točí hned dva celovečerní filmy. Ženskou pomstu s Dušanem Rapošem a pokračování Tady hlídám já s režisérem Šajmovičem, kde si zahraje po boku Lukáše Vaculíka. "Také se slibně rozvíjí Ordinace a máme před sebou dvě premiéry s divadelním spolkem Háta. Je toho požehnaně," vypočítala.

Mahulena sice žije s dcerou sama, ale nestěžuje si. "Na všechno úplně sama nejsem, nejsem klasická máma samoživitelka, protože Márinčin tatínek nám dává velice hezké alimenty. Ale samozřejme se starám, jak to jde. Nemůžu si třeba dovolit odmítat práci. Buď makám, a když práce není, tak odpočívám. Na druhou stranu už si mi nikdo netroufne nabídnout úplně blbou roli nebo nějakou trapnost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám