Hlavní obsah
Článek

Nucená přestávka. Na tu musela v Divadle Hybernia přistoupit Dáda Patrasová (67). Poté, co na druhý svátek vánoční bourala a s 2,5 promile alkoholu ohrozila sebe a ostatní řidiče nedaleko svého domu na Vinohradech, ohrozila také představení, na které měla namířeno.

V muzikálu Sněhová královna herečku nakonec musela na poslední chvíli zastoupit její bývalá snacha Michaela Zemánková, která má s Felixem Slováčkem juniorem syna Rafaela. Míša si kostým, který na sebe měla Dáda obléknout, vzala i o tři dny později na další představení.

Produkce Sněhové královny pro Blesk svěřila, že všechna plánovaná představení do konce února pak za Dádu budou hrát její alternace. „Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude,“ svěřila produkce s tím, že se v roli má objevit Mahulena Bočanová (57). Na dotaz, zda s Patrasovou budou dále spolupracovat, nám neodpověděli. Dětské publikum se tak oblíbené herečky na jevišti jen tak nedočká.

Reklama

Další články

Načítám