Hlavní obsah
Článek

Už má po dovolené u moře, kde byla s dcerou, a vypadá skvěle. Mahulena Bočanová (57) po padesátce jen kvete a prozradila nám svůj recept. Na oslavě svého oblíbeného baru předvedla i opálený dekolt v košili s na ni pořádným výstřihem.

Svoje oblíbené mojito ani cuba libre si tentokrát Mahu nedala, protože bere prášky, ale i tak se dobře bavila. "Chodím sem už šestnáct let, ráda si zatančím na kubánské rytmy a přiznám se, že jsem tady nikdy neplatila, i když jsem se snažila. Majitelé jsou kamarádi a nenechají mě. Já je ale zase zvu k sobě na mejdany a večeře," svěřila nám herečka.

Ta vypadala velmi odpočatě a není to jen díky dovolené a prázdninám. Razantně totiž změnila svůj životní styl, ani do barů už moc nechodí. "Chodíme spát s Márinkou brzy. Už v devět zhasneme barák a v sedm ráno nebo v půl osmé vstávám, a když se vzbudí, už má připravenou snídani a kakao. Měla jsem jít na nějakou kosmetickou proceduru a v salonu mi řekli, že ji vlastně vůbec nepotřebuju a vypadám líp než před třemi lety," překvapila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám