Hlavní obsah
Článek

Kvůli hendikepované dceři Márince si doma nemohla u domu nechat ani vyhloubit bazén. Na dovolenou k moři ale Mahulena Bočanová (57) dceru bere. Tam ji bude mít pořád pod dohledem a hlídat ji budou i plavčíci. Holky vyrazily na dovolenou s přáteli a jejich dětmi.

"Vybrali jsme, tedy Márinka vybrala, Korfu. Takový ten hotel, kde mají děti tříkolky, jsou tam dětské programy, a hlavně jsou tam tobogány. Márinka vybrala z katalogu jasně," svěřila nám herečka. "Musím ji hlídat, musíme být spolu. Není to o tom, že bych ji vypustila s jinými dětmi a opalovala se. Jsem zvyklá i v aquaparku jezdit na skluzavkách dohromady," vysvětlila.

"Jedeme ještě s dvěma kámošema Márinky, na které je zvyklá, a vždycky v té vodě blbnou spolu. Není to prostě o ležení na lehátku, ale o tom, že si ty vodní aktivity budeme užívat spolu," krčila rameny.

Kvůli dceři bude mít celé prázdniny volno. "V červenci a v srpnu nepracuju. Tak to mám s Mari domluvené, že když má ona prázdniny, tak je máme jenom pro sebe. Budeme u nás na chatě na Slapech, pak na tanečním táboře u Honzy Tománka, se kterým jsme i po konci StarDance zůstali kamarádi a jezdíme jako instruktoři na taneční tábor do Velkého Meziříčí. A pak budeme u mojí sestry v jižních Čechách," vypočítala Mahulena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám