Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) poprvé promluvila o svém partnerovi. I když ještě nedávno zapírala, že muž, se kterým byla viděna na jedné párty, je její partner, nyní už kápla božskou. Herečka je zamilovaná a jejím partnerem je zámožný podnikatel a prodejce luxusních hodinek Karel Janeba.

Po delší době Mahulena neulovila zajíčka! Karel Janeba je stejně starý jako herečka, příští rok tedy oslaví padesátiny. S přítelem rozhodně neplánuje společné bydlení. Ze svého vysněného domu se nehne a jak neustále prohlašuje, žádného chlapa si do něho nastěhovat nehodlá.

„Nikdy neřeším budoucnost a neřeším ani minulost. Bude mi za pár měsíců padesát a naučila jsem se, že neplánuju. Když jsem vsadila na někoho na celý život, tak to nedopadlo dobře. Můj přítel má rád svoji svobodu, jsme dva dospělí lidi, kteří jsou velmi dominantní, kteří mají rádií klid a soukromí,“ řekla Mahulena TopStar magazínu a v reportáži také prozradí, jak probíhalo jejich seznámení, co spolu zažívají, nebo jaký má k příteli vztah její dcera Márinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám