Hlavní obsah
Článek

Mahulena Bočanová (57) se poprvé setkala na akci s novou moderátorkou TopStaru Evou Perkausovou (30). Potkaly se ve sklípku ve vinařské šlechtitelské stanici ve Velkých Pavlovicích a se skleničkou vína si rozhodně měly co říct.

Mahulena byla historicky první moderátorkou společenského pořadu a prozradila, co si o Perkausové myslí. "Vidíme se poprvé a je bezvadná. Zkoukla jsem ji a dobrý. Má dar, je milá, lidská, krásná, jde jí to," řekla Super.cz Mahulena.

Eva byla z komplimentů dojatá a prozradila, že právě Mahulena byla její inspirací.

"Čerpala jsem z ní. Mahu má víc zkušeností, snažila jsem se přebrat její verbální projev a styl. Ale samozřejmě jsem hlavně svá. Snažím se pořád zlepšovat. Každý díl dělám chyby, snažím se z nich ponaučit. Chybami se člověk učí. Snad to bude lepší a lepší," věří blonďatá moderátorka.

Mahulena prý na rozdíl od Evy nikdy nesledovala své předešlé díly. "Nikdy jsem se na sebe nedívala. Je to utrpení se na sebe dívat. 48 let se na sebe nedívám a nezačnu. Už to takhle doklepu," dodala Mahulena.

A co by své mladší kolegyni poradila? "Ať o tom moc nepřemýšlí. Ať tu práci nepřeceňuje. Když se tlačí na pilu, tak je to špatně. Ona je milá, divák to cítí, je tam správný základ. Ještě pět dílů a bude to mít v paži," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám