Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) už každým dnem očekává konec sezóny a prázdniny, které hodlá strávit s dcerou Márinkou. "Těším se, letos budu mít volno o čtrnáct dní delší, od půlky června až do 3. září," je nadšená herečka.

"Léto budeme s Márinkou trávit klasicky. Pojedeme na týden do Chorvatska, potom k mojí sestře do jižních Čech a hodně času budeme trávit u nás na chatě na Slapech. Pak pojedeme k mojí kamarádce Hátě do Kolína a do Ledečka. Vždycky máme spoustu plánů a najednou frnk a je tu srpen," vypočítala Mahulena, která má snad ještě víc volna než učitelky, když vypustí žáky ze škol.

"To je pravda. Ale je to tak, že my herci máme přes celý rok spoustu práce. Všichni si říkají, jaký máme krásný život, ale herec jako já je vytížený tak, jako by měl čtyři normální zaměstnání. Ráno se vzbudím a makám do noci, nemám stálou pracovní dobu osm nebo dvanáct hodin. To by bylo krásné, ale my to máme daleko horší," vysvětluje Mahulena.

"Proto si pak zasloužíme dva měsíce prázdnin," dodala s tím, že letos dokonce přes léto opět odmítla lukrativní kšeft. "Letní divadelní scény u mne nepřipadají v úvahu. Divadlo mám opravdu ráda, ale přes rok ho mám dost. Na to bych nikdy nepřistoupila. Rozhodovala jsem se o natáčení seriálu, nabídka byla, ale já ty prázdniny potřebuju a Máňa se na ně těší, takže jsem to odmítla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám