Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka pořadu TopStar Mahulena Bočanová (57) se sice novinářům dlouho chlubila, jak báječný má vztah se svým expartnerem Martinem Černým (36) a rozchod oznámila až v červnu, Muž roku 2001 Martin ale tvrdí, že vztah s Mahulenou ukončil už před půl rokem! „Naštvalo ji, že jsem konec mezi námi veřejně potvrdil,“ svěřil se Super.cz Černý, který nám prozradil i to, že Bočanová na něj byla stará, a že se mu kvůli ní kamarádi posmívali. „Rýpali do mě, že chodím s transsexuálem,“ tvrdí.

S Mahulenou se prý rozešel proto, jelikož chtěla partnera a plnohodnotný vztah, což mu nevyhovovalo. „Ukončil jsem to, protože to začala brát příliš vážně. Z dvou dní chtěla najednou týden a společné bydlení. Neměl jsem ani zájem starat se o cizí dítě. Mám svou roční dceru, je zdravá a krásná a pro mě je to žena číslo jedna,“ uvádí Martin.

A i když už dávno zahříval postel jiné přítelkyně, stále se dál dočítal, jak je do něj Mahulena zamilovaná. „Naše setkávání trvalo krátce. Poprvé jsme byli na koktejlu těsně před Vánoci. Byla sama a tak jsem byl vybrán. A v lednu, maximálně začátkem února už jsme se přestali vídat,“ potvrdil Super.cz bývalý model.

„Nevím, jak si to paní Bočanová přebrala, ale rozhodně bych to nenazýval vztahem, láskou. Nikdy to tak nebylo. Spíš bych to z mé strany bral jako přátelský vztah. Nejsem totiž takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii,“ uvádí dál mez mrknutí oka Martin.

Nyní se o něm začalo mluvit v souvislosti s tím, že je prý bez peněz. „Na chvíli jsem se rozčílil, ale házím to za hlavu. Nevím, zda ty informace plynou přímo od ní nebo si to někdo vymyslí od stolu. Upřímně řečeno jsem čekal, že jednou ze mě udělá pitomce, že se obrátí proti mně. Ale asi je lepší se nebránit. Vyhovuje mi, když do mých financí nikdo nevidí,“ dodává fešák Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám