Hlavní obsah
Článek

Nejtajemnější muž českého šoubyznysu stále neobjasnil svůj pro mnohé nepochopitelný tah, když se rozhodl těsně před porodem opustit svou těhotnou manželku Terezu. Roman Vojtek (52) si své soukromí přísně střeží a vášeň prožívá alespoň na televizní obrazovce.

Malému Benediktovi jsou už dva měsíce a jeho maminka jej hrdě vystavuje před fotografy, z čehož Roman Vojtek nejspíš příliš nadšený není. Po rozchodu se sice svým dětem věnuje a manželce je oporou, ale nerad upozorňuje na své soukromí. Pravý důvod jeho rozhodnutí se tak nejspíš nikdy nedozvíme.

Zatímco ve skutečném životě Roman zůstává bez partnerky, nedostatek intimností si vynahradil alespoň v seriálu Všechny moje lásky, kde v poslední epizodě první série předvede jednu ze svých nejodvážnějších scén. Také před kamerou jeho vztah s manželkou v podání Moniky Zoubkové prochází krizí, což Vojtek řeší sexem se sousedkou, již hraje Mahulena Bočanová (57). Zatímco jeho žena se domnívá, že opravuje pračku, milence poskytuje služby zcela jiného charakteru.

Roman Vojtek se k intimní scéně postavil naprosto profesionálně. Přestože diváci uvidí jen záběr trvající pár vteřin, natáčení neodbyl a s Mahulenou Bočanovou před kamerou předvedl naprosto přesvědčivé vášnivé vzplanutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám