Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) umí s penězi pořádně zatočit. Ve svém šatníku má tři nové pravé kožichy. Peněženka tak musí být chudší minimálně o 200 tisíc korun. "Kožich mě zruinoval," řekla Super.cz se smíchem Mahulena.

"Když jsem měla platit DPH, tak jsem si jako správná ženská řekla: Mahu, kožichy nebo DPH? A tak jsem si koupila tři kožichy," prozradila herečka. Zvířat je jí líto, ale na umělotinu je prý už stará.

"Chudinky zvířátka, neměli bychom nosit pravé kožichy, vím, jsem hrozná. V mém věku už se musím ale něčím ozdobit, já si umělotinu nemůžu už dovolit, to jsem mohla ve dvaceti," vysvětluje.

Bočanová má nejen nové kožichy, ale také luxusní SUV auto. A nic z toho nebylo dárkem od muže. Stala se tváří známé sítě autobazarů. "Od kluků nepřijímám drahé dárky, jsem hodně svobodomyslná, nepřijímám auta ani dárky. Jsem ideální partnerka, nikdo si neztěžuje," usmívá se populární herečka.

Drahé dárky nechce ani od svého současného partnera. "Nejsem sama, ale mluvit o tom nebudu. Nikdy to nepřinese nic dobrého," vysvětluje. Se svým drahým nejraději cestuje autem po Evropě, aby nebyli rušeni. "Cestuju z důvodu, abych měla své soukromí. Evropu dávám autem. To mě za tou mojí anonymitou doveze. Když si chci potají s někým žmoulat ruku, tak čím dál, tím lépe. Proto často cestuju a potřebuju hodně bezpečné auto," dodala Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám