Hlavní obsah
Článek

V novém seriálu Všechny moje lásky nebude hrát jen široká škála známých herců a hereček, ale také ti, kteří prorazili teprve nedávno. Mezi ně patří sedmnáctiletý Zdeněk Piškula, který se krátce představil už ve Vyprávěj (jako jeden z Honzíků) a do hlavní role ho následně obsadil Jan Svěrák v pohádce Tři bratři, ve které si zahrál vedle Tomáše Kluse (37) a Vojty Dyka (38).

Říkali jsme si, že od doby pohádky musel být zavalený nabídkami na rande, ale prý to není tak horké. "Na facebookové stránce se nějaké vzkazy objevily, ale žádné davové šílenství to není," řekl Super.cz Zdeněk. Ale nevadí mu to, přítelkyni totiž má. "Je to poměrně čerstvé a pohádka za to určitě nemůže," svěřil.

Možná se ale více dívek začne ozývat až díky seriálu, který se na Primě začne vysílat 25. ledna, v němž hraje syna Mahuleny Bočanové (57). "Oliver je takový líný puberťák, takže vlastně já. Jen jeho módní styl je hipster," zmínil a my se pozastavili nad tím, že nemá vůbec typické vousy. "Musí stačit ideály, táta mě straší, že vousy mi začnou růst až v devětatřiceti," míní.

"Já se jako hipster moc neoblíkám, ale spíš ty vlastnosti jako lenost sedí. Doma bych nejraději nehnul prstem, ale musím. Dokonce jsem uvažoval o tom, zda na tom nejsou lépe spolužáci z konzervatoře, kteří bydlí na intru, protože je nikdo nekontroluje, ale zase zvítězila ta lenost a domácí kuchyně," smál se.

Reklama

Další články

Načítám