Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulenu Bočanovou (57) v poslední době netrápí pouze vedra jako všechny ostatní, ale omezuje ji nepříjemné zranění. Vyvrtla si kotník a skutečnost, že se může pohybovat jen o berlích, jí teď hodně komplikuje život. Bočanová si zranění způsobila při tanci, když moderovala mezinárodní taneční festival.

V těchto dnech totiž herečka začíná pracovat na muzikálu Sněhová královna, kde se s Dádou Patrasovou dělí o hlavní roli. „To se musí stát zrovna mně a teď, když toho mám tolik před sebou," láteřila herečka na oficiální první schůzce tvůrčího týmu muzikálu.

Bočanovou utěšila až její vtipná kolegyně Martina Pártlová (44), která celou akci pojala jako výlet za sluncem a jako jediná se také vybavila plavkami a krémem s vysokým faktorem. „I se zlomenou nohou se dá v létě užívat," vykřikovala. Jak konkrétně už ale neupřesnila.

Už příští týden točí herečka seriál, ve kterém má dokonce běžeckou scénu. „Nedá se nic dělat, budu muset nějak fungovat, snad to zvládnu," křížila prsty Bočanová.

Reklama

Další články

Načítám