Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle byl opravdu šok. Když jsme se vypravili do masopustního průvodu masek za vidinou, že snad poznáme přítomné celebrity, hned ze začátku jsme se pořádně vyděsili, když nás pozdravila jedna z nejodpornějších čarodějnic, které jsme kdy viděli. Až podle hlasu jsme poznali, že jde o zpěvačku Lindu Finkovou.

"Co máte? Já tady nejsem za čarodějnici, ale za milenku svého manžela," vypustila bez přemýšlení Linda jednu ze svých pověstných hlášek. Nutno říct, že Markéta Jiránková, se kterou chodí Richard Genzer (57), má sice o něco větší nos, ale jinak vypadá opravdu lépe, než Lindina maska.

Překvapení jsme zažili, i když jsme spatřili Kateřinu Kristelovou (44) ve velmi zvláštním modelu. "Spala jsem u kamarádky Dany. Ona prostě doma neměla nic, co by se dalo jako maska použít. Až pak jsme dali dohromady tuhle variaci na Červenou Karkulku. Pravda, je trochu obscénnější," smála se Katka, na jejíž podvazky zírala mužská polovina maškarního průvodu jako na zjevení z vlhkých snů.

Podstatně umírněnější byly další dámy. Tereza Mátlová (48) sebe i dceru Emily přestrojila za pirátky, jen nás překvapila nafukovací slepice, kterou si vzali jako rekvizitu. "Neměla bych to říkat, ale tak nějak jsme ji tady ukradly. Ale jsme pirátky, tak to máme v popisu práce," přiznala nám Tereza. Štěpánka Duchková (51) tvrdí, že její dvojčata jsou pořádná zvířata, tak je také za zvířátka oblékla.

Mahulena Bočanová (57) vyřešila masku tím, že si namalovala kočičí čumáček, její dcera Márinka měla kostým modré paní i se špičatou čepicí, ale neměla náladu se fotit. A protože je ďábel i v kuchyni, za čerta se převlékl kuchař Jiří Babica (62).

Reklama

Další články

Načítám