Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Mahulena Bočanová (57) objevila na Plese v Opeře v doprovodu svého kamaráda, profesionálního tanečníka Petra Zabystřana, začalo se povídat o tom, jak strádá po rozchodu s o dvaadvacet let mladším taktéž tanečníkem Jonesem Santosem Santanou. Když jsme se ale s herečkou potkali naposledy, dozvěděli jsme se přímo od ní, že se za single jedince rozhodně nepovažuje.

„Můj naturel je, že chci někomu patřit, chci být zadaná a prakticky vždycky zadaná jsem, jen o tom nemluvím,“ diplomaticky Mahu zametla pod koberec spekulace o rozchodu.

Kvůli mužům, kteří ji obklopují, se herečka snaží udržovat ve formě. Docela se jí to daří, vždyť kdo by hádal, že za tři roky oslaví padesáté narozeniny. „Chodím na zkrášlovací procedury, abych vypadala mladší, nebo abych vypadala na svůj věk,“ řekla Super.cz.

Mahulena Bočanová na sobě začala pozorovat první vrásky na čele asi před třemi lety. Aby to skončilo jen pár vráskami na čele, rozhodla se, že začne více času věnovat prevenci. „Mnohem sympatičtější než skalpel mi jsou neinvazivní metody. Pomáhají oddálit stárnutí pleti, ale váš obličej zůstává pořád váš a nevypadáte jako všechny ty paní v argentinských telenovelách. Řezat bych do sebe nenechala, to je na mě moc. Nikdy neříkej nikdy, ale u sebe si opravdu zákroky plastické chirurgie nedokážu představit,“ slibuje.

Reklama

Další články

Načítám