Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) konečně vysvětlila okolnosti toho, že byla viděna na letišti v Dubaji, jak byla nucena absolvovat scan oční rohovky. Turisté, kteří toho byli svědky, totiž informovali česká média o tom, že byla zatčena, vyhoštěna a do Dubaje má vstup zakázán.

Celá událost se Bočanové vybavila opět na letišti. Zrovna odlétala z pražské Ruzyně s hokejovým týmem HC Olymp do Bruselu a všichni se divili, jak je opálená. "Byla jsem s přítelem v Dubaji," překvapila všechny. "Majdo, vždyť tam přece nemůžeš?," divili se hokejisté, jejichž tým vede Martin Dajdar.

"Takže je čas to osvětlit. V Dubaji mě na scan rohovky skutečně poslali. Dělají to u každého, kdo tam přiletí poprvé. Žádný problém nebyl. Teď s Martinem jsem tam byla od té doby už potřetí. A konec dohadům," vyhlásila.

Mahulena odletěla do Bruselu pouze na víkend. Jejím úkolem je na československých hokejových hrách v Luevenu u Bruselu vhodit puk a hlavně fandit. "Vykřičím si hlasivky, hokej miluju," řekla Super.cz. "No a pak si půjdu dát mušle a belgické pralinky," vypočítala všechny důvody své cesty do belgické metropole.

Všichni věří, že tým HC Olymp zvítězí. "Vyhráli jsme tady už dvakrát. Napotřetí jsem nic nenechal náhodě a nasadil místo umělců samé sportovce," svěřil kapitán Martin Dejdar (59). Toho jako jediný neprofesionál doplní Sagvan Tofi. Vyhrát mají za úkol mj. David Volek, Jirka Hrdina, Milan Tichý, Adam Saffer, Horst Siegel a Jiří Zelenka.

Obvykle s HC Olymp hrají i politici. Ti byli ale úplně vyloučeni. "V Bruselu jich je tak už dost, tak nebudeme vozit dříví do lesa," smál se Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám