Hlavní obsah
Článek

Ať se to zdá jakkoli podivné, Mahulena Bočanová (57) si musela na příkaz dětské psycholožky pořídit novou postel. "Byla u nás na návštěvě a zjistila, že s Márinkou spíme v jedné velké posteli. Řekla mi, že to není vzhledem k rodinné situaci pro dítě vhodné. Márinka by tak na mě byla ještě víc fixovaná," vysvětlila Super.cz Mahulena.

Když jí nové letiště, které stojí téměř milión korun, vezli domů na Staroměstské náměstí, vzbudilo to pořádný rozruch. Majda je totiž tak úplně neplatila a tak musela kvůli firmě ztropit malé divadélko. "Když se válím v Top Staru a vidí mě sta tisíce lidí, nevadí mi to. Že jsem atrakcí pro turisty, za to se trochu stydím," přiznala. Kromě domluvených kamer a fotografů si ji totiž fotily i davy Japonců.

Bočanová chce v bytě v centru Prahy zůstat ještě dva roky. Do té doby bude hotový její nový dům ve vesnici Buštík. "Byteček má jen šedesát čtverečních metrů, já jsem prostě už zvyklá na barák," svěřila. Kvůli stavbě domu musí leccos oželet.

"Nepojedeme letos ani na Kypr, protože to stojí spoustu peněz, které chci vrazit do bydlení," posteskla si. Prázdniny stráví na chatě na Slapech a v jižních Čechách u sestry. Je vděčná i za každou zakázku. "Už nenadávám, když musím hrát nebo točit. V době hypotéky se všechno mění," říká herečka, která se raduje i z toho, že se zvětšil prostor pro její postavu v seriálu Vyprávěj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám