Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) je sice šťastnou mámou dvou dětí a v kariéře se jí daří, ale duši jí přesto už léta sužuje trápení. Přišla o milovanou sestru Miladu, což velmi zamávalo s její psychikou. Podívejte se ve videu, jak se z bolu vyzpívala.

„Miládka byla o rok starší než já. Ona se narodila 13. července, já čtrnáctého. Byly jsme jako dvojčata. Všechny radosti i trápení jsme prožívaly a řešily spolu. Ve svých třiatřiceti zatoužila po miminku a šla kvůli tomu na banální operaci zprůchodnění vaječníků. Bohužel jí při tom ale lékaři protrhli střevo a byl konec,“ vzpomíná pro Super.cz na nejhorší okamžiky svého života Magda Malá.

„Její smrt mě opravdu zasáhla. Probudila se ve mně i klaustrofobie. Dřív jsem létala letadlem a jezdila metrem, to je po odchodu Miládky nepředstavitelné. Naštěstí se kamkoli dostanu autem,“ vysvětluje.

„S její smrtí zemřel kus mého já. Zůstala ve mně prázdnota. Když se řešilo, kdo bude v klipu hrát mou sestru, bylo jasné, na koho se obrátím. Oslovila jsem kamarádku Lenku Páclovou, která jako jedna ze dvou osob zná úplně nejlíp moje trápení i radosti do posledního detailu. Vlastně mi Miládku částečně nahradila,“ svěřila.

„Video je vlastně poctou pro mou sestru a vzpomínkou na ni. Je o ztrátě blízkého člověka, která hrozně bolí a nikdy bolet nepřestane. Takový člověk chybí,“ dodala Malá, která opět spolupracovala s Václavem Noidem Bártou (43).

„Podruhé jsem ohledně videoklipu oslovila Václava Noida Bártu, protože už mi točil jeden klip a vím, že je na něj spoleh. Předám mu píseň, on už přesně ví, jak to udělat, a já jsem pak maximálně spokojená,“ uzavřela Malá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám