Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Magda Malá (56) je na jevišti pravidelně vidět po boku svého dlouholetého kamaráda Bohuše Matuše (50), s nímž vystupuje v rámci turné Cesta muzikálem. Na jejím posledním koncertě v pražském kině Lucerna ji ale na jevišti dokonce doprovázela jedna z dcer.

„Moje mladší dcera Terezka jde v mých šlépějích. Je introvert, moc nemluví, ale na jevišti je v pohodě. Vystupuje se mnou celou dobu na turné, zpívá už asi rok. Mám z ní velkou radost,“ svěřila Super.cz Magda, která je hrdá i na svou starší dceru Magdičku. „Starší dcera Magda se ale zase věnuje tanci, takže každá po mně něco zdědila a dělají mi radost,“ dodala zpěvačka.

O její koncerty je prý nemalý zájem, a tak se rozhodla, že na podobnou koncertní šňůru vyrazí i v nadcházejícím roce. „Zpívám písničky, které mám ráda a které mě provázely v životě, a máme duety, které nám s Bohouškem Matušem sedí. Plánujeme už něco i na další rok,“ svěřila Magda, které si tentokrát na pódiu zazpívala i s muzikálovými kolegy Danielem Hůlkou (55) a Kateřinou Brožovou (56).

Reklama

Další články

Načítám