Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) neměla nikdy na muže moc štěstí. Vychovávala sama dvě dcery, které má se dvěma různými muži. Když jsme ji ale potkali na zkoušce muzikálu Ples upírů, ve kterém bude od 12. února v pražské GoJa Music Hall hrát, zářila štěstím. A ano. Je v tom nová láska.

O tom, že má přítele, se zmínila jen letmo. Takže jsme samozřejmě zahájili výslech. Kdo to je, jak se poznali, bydlí spolu? "Poznali jsme se v červenci přes Facebook. Napsal mi, že mě obdivuje už dvacet let, co zpívám píseň Samotářka z muzikálu Bídníci. Já už si zrovna říkala, že jsem šťastná, že už jsem ji přestala zpívat, protože mi přivolává, že jsem pořád sama," svěřila nám Magda.

"No a nakonec jsem se díky ní seznámila s mým Jarouškem. Zavolali jsme si, sešli jsme se a řekli si, že nechápeme, jak jsme bez sebe mohli tak dlouho žít," prozradila s tím, že se s novým partnerem zatím nesestěhovali a vídají se hlavně o víkendech.

"Není z branže. Je kamnář, vyrábí krby a kamna a je strašně šikovnej. Obdivuju lidi, kteří pracují rukama. Je to taková poctivá práce. Zpívat může každý," mínila Magda, která je ráda, že nového přítele skvěle přijaly i její dcery. "Teď jsem opravdu spokojená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám