Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Magdu Malou (56) jsme naposledy viděli před rokem na koncertu Srdeční záležitosti, který sama pořádá. V muzikálech si dala hodně velkou pauzu. Teď se ale na divadelní pódia vrací, začala zkoušet roli hostinské ve fenomenálním díle Ples upírů, které se díky producentovi Františku Janečkovi (79) od února začne hrát v pražské GoJa Music Hall.

"Teď učím na Mezinárodní konzervatoři a moc mě to baví, takže se hodně věnuji té škole a dětem. Teď jsem dostala tuhle nabídku a jsem za ni vděčná," řekla nám Magda, která je matkou dcer, a určitě jste nezapomněli, že holky hodně dlouho kojila, až někdy do čtyř let, a rozhodně se za to nestyděla a klidně jim dala napít i na veřejnosti.

Magda několikrát razantně zhubla, pak zase něco přibrala, teď je v mezifázi. Rozhodně se ale nechystá nabírat, aby měla stejnou figuru jako Renata Podlipská, s níž se v roli alternuje. I když u hostinské by nějaká kila navíc nevadila.

"Naopak mám 3. prosince benefiční koncert v Betlémské kapli, a vsadila jsem se s přítelem, že do té doby zhubnu deset kilo. Sázka je to dost šílená, protože jsem vegetariánka, a když nezhubnu, tak budu muset jíst maso. Takže to musím dát," svěřila nám. "Něco už dole mám, ale ještě to není zdaleka tolik, kolik bych si představovala," dodala.

Na roli hostinské v Plesu upírů se těší. "Hlavně to není vážná role, které jsem doposud pořád hrála. Těším se, až budu mlátit salámem svého muže do hlavy, je to taková uvolněná role, jen na ni pomyslím, usmívám se," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám