Hlavní obsah
Článek

Když v roce 2008 tehdy třiačtyřicetiletý řidič kamionu vyhrál pěveckou soutěž X Factor, nikdo nečekal, že se mu úspěšně podaří se na hudební scéně udržet. Jiří Zonyga se průběžně objevuje v mnoha muzikálových produkcích, nyní dostal roli i v Plesu upírů, který se bude v pražské GoJa Music Hall uvádět od 12. února.

"Hrát budu naprosto úžasnou roli hostinského Chagala. Je to Žid, trošku takový chlípník a záletník, protože, nechtěl bych tím urazit svoje kolegyně, má takovou nehezkou ženu. Je to taková herdek baba, furt mě mlátí, pořád dostávám válečkem po držce. Jsou tam totiž děvečky na statku u hospody, které hrají Michaela Nosková (41) a Eliška Ochmanová, a já za nimi pořád lezu a dožaduji se," vyprávěl nám Zonyga, v roli jehož manžeky uvidíme Renátu Podlipskou a Magdu Malou (56).

"Děvečky jsou takové eroticky vyvinuté a já s nimi dokonce skončím v zavřené rakvi. A co se tam bude dít? Ale řekli jsme si, že co se stane v rakvi, tak taky v rakci zůstane," smál se. "Doufám, že se prostřídáme tak, že to zkusím teda s oběma. Ale s oběma najednou bych se asi nevešel, s tím nepočítám," dodal.

V GoJa Music Hall bude hrát Jiří poprvé. "Ten prostor se mi líbí a hlavně se mi líbí ta role. Děkuji hlavně režisérovi Radku Balašovi, se kterým jsme spolu dělali na Sibyle, a mám pocit, že to byla jeho velká zásluha, že mě sem přitáhl, a byl jsem nakonec schválen i Vídní. A opravdu se na to moc těším, protože co jsem zhlížel ta videa z německé a rakouské verze, tak ten hospodský je opravdu dobrý týpek a srandista," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám