Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) sice není pamětnicí původního Draculy, ale před čtyřmi lety už zahrála v jedné z obnovených verzí. Na slavnostní premiéře muzikálu po dvaceti letech bylo vidět, že si je jako Adriana jistá v kramflecích a pouze se stále zlepšuje.

"Bylo to takové zavzpomínání si a děkuji, že je vidět můj pokrok," usmívala se spokojeně po představení v Hudebním divadle v Karlíně. Před premiérou si ale v divadle zažila pořádný stres, když se rozhodlo, že nebudou zpívat ani Daniela Šinkorová (51) ani Magda Malá (56) a do jejich rolí musela narychlo naskočit Eva Burešová. "Život je nevyzpytatelný a ze dne na den se může stát cokoliv," míní Kamila.

"Jelikož mám práci i jinde a zpívám v jiných muzikálech, sama bych to určitě nezvládla. Proto se se mnou alternuje Eva a já hraji také nejen Adrianu, ale i Lorraine. Musíme se o to nějak podělit," dodala Kamila, která byla jako Adriana v druhé půlce muzikálu opět velmi sexy a předvedla svoji dokonalou figuru v kožených mini kraťáscích. "S postavou jsem teď spokojená, chodím jenom pravidelně cvičit. Jídlo mám ráda, takže když víc jím, tak to jdu vyběhat," ujistila nás, že ji nemusíme podezírat z anorexie.

Něžná Kamila nás ovšem překvapila, protože si nechala potetovat obě ruce. "Ještě jsem to nikde neukázala. Na levé mám data narození mojí rodiny, jen pozpátku, a andílek na pravé ruce, toho má i můj přítel, respektive jeho druhou půlku. Je to anděl, který nás spojuje, a zároveň mám anděly ráda. Je to pro mne symbol víry a všeho dobrého," vysvětlila nám Kamila.

Reklama

Další články

Načítám