Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Magda Malá (56), kterou si můžete pamatovat například z muzikálů Bídníci nebo Dracula, bude mít letos smutné Vánoce. U štědrovečerního stolu bude totiž o jednoho člověka méně. V pátek se na mši v kostele naposledy rozloučila s bratrem Honzou, který našel 10. prosince smrt pod koly vlaku.

„Přiznám se, že jsem ani nechtěla znát detaily. Vím jen, že měl asi trochu popito. Své v tom mohl sehrát i fakt, že špatně slyšel. Cestou přes koleje chodil bohužel pravidelně. Zkracoval si cestu domů,“ přiznává zpěvačka, která přišla před lety už o oba rodiče a milovanou sestru Miladu.

„Zemřel okamžitě na místě,“ dodává zpěvačka s tím, že už chce na bratra vzpomínat jen hezky. „Viděli jsme se dva týdny před jeho odchodem. Byl šťastný, usmíval se a vždycky, když se loučil, řekl, že nás má rád. Na Vánoce býval s námi u stolu, protože neměl rodinu. O jediného syna přišel v roce 2006, když ho tragicky srazilo auto,“ svěřila Super.cz Magda.

„Lidé dnes žijí hlavně plánováním a zapomínají na přítomnost. Je fajn myslet na budoucnost, ale já před časem trochu změnila myšlení a snažím se žít dneškem. Za Honzu i další blízké, kteří už tu nejsou, na Štědrý den zapálím svíčku. Bude mi moc chybět,“ dodala Magda, která se po dvaceti letech na jaře znovu objeví v muzikálu Dracula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám