Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Magda Malá (56), kterou si pamatujete z Bídníků nebo Draculy, si letošní prázdniny představovala zřejmě úplně jinak. Už proto, že v těchto dnech měla v plánu dotáčet své nové album Na křídlech vánočních, ke kterému chystá i křest a koncert v Betlémské kapli. Své plány však musela posunout. Zdraví si totiž vybralo svou daň.

„Skončila jsem na kapačkách v Krči. Měla jsem takové bolesti zad, že už se to nedalo vydržet. Nemůžu ani spát ani sedět, můžu snad jen chodit. A injekce už nezabíraly,“ svěřila Super.cz máma dvou dcer, která se ještě před nedávnem nebála kojit na veřejnosti.

„Čas od času se mi záda zablokují. Je to důsledek autonehody z roku 2005. Tehdy jsem jela po magistrále s Magdalénkou a zezadu to do nás napasoval řidič, takže jsme skončily ve svodidlech. Naštěstí se nic vážného nestalo. Jen jsem si pohnula zády, a ty občas protestují,“ vzpomíná zpěvačka, která si poslední dny připadala prý jako chodící student z komedie Marečku, podejte mi pero! a těší se, až bude mít léčbu za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám