Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

České celebrity začaly víc dbát na své zdraví. Po vzoru svých hollywoodských kolegů totiž drží diety a snaží se hubnout. Nejedná se o drasticky rychlé metody, ale o mravenčí práci.

Mezi dietáře se zařadil i diskotékový král Michal David (63). Ten totiž zanevřel na restaurace a mastná jídla. Dostává denní dávku pokrmu na příděl. A nemůže si to vynachválit. „Takhle dobře jsem se už dlouho necítil. Jedu na krabičkách, takže mám přísun pravidelné stravy pětkrát denně. S mou nadváhou to udělalo divy. Tahle dieta je vážně fantastická. Musím říct, že mi pokrmy, které dostávám dodávkou až do domu, chutnají. A to je co říct. Jsem totiž vyhlášený labužník," chlubil se Michal David.

Tento způsob hubnutí je v posledních měsících u celebrit velice oblíbený. Propadla mu totiž řada z nich. A to Petr Kolář (56), Bára Basiková (61), Magda Malá (56), Daniel Hůlka (55), Petra Janů nebo třeba Karel Šíp (78).

Aktivně začala hubnout i královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67). Po řadě zdravotních problémů, které ji provázely v loňském roce, se letos rozhodla vzít své zdraví pevně do rukou. Hubne nejen pomocí krabičkové diety. Před časem navíc začala chodit do hypoxistudia, kde se několikrát týdně obléká do skafandru, který ji zbavuje tuku.

To české modelky hubnou většinou prostřednictvímbezbolestné liposukce. Tu podstoupila třeba Agáta Hanychová (38), Michaela Štoudková (38), nebo třeba Kateřina Kristelová (44). Ta se dokonce stala tváří kliniky Slim&GO. "Šla jsem na liposukci a bez bolesti a námahy jsem v problematických partiích ztratila několik centimetrů," chlubí se Kristelová.

Na svém zdraví a váze nezáleží protekčnímu frackovi Pavlu Novotnému (43). Ten před lety zkusil několik diet a dokonce pár kilo shodil. Dlouho mu to ale nevydrželo. Nyní váží dokonce víc než předtím. „Překročil jsem stopadesátikilovou hranici. Držím totiž svou banánovou dietu. Je to strašně jednoduché. Kromě banánů totiž žeru všechno,“ vysvětlil cvalík.

Reklama

Další články

Načítám