Hlavní obsah
Článek

Vztah Magdy Malé (56) s partnerem Vladimírem Horákem procházel v poslední době vleklou krizí. Před rokem se partneři domluvili, že „si dají pauzu“ a začali žít každý v jiné domácnosti.

„Opustila jsem prostornou novostavbu, kde jsme s rodinou žili a nastěhovala se do svého panelákového bytu. Ještěže jsem ten byt neprodala a měli jsme tím pádem kam jít," vzpomíná Magda.

Dvojice doufala, že si po odluce od sebe odpočinou a zase se k sobě vrátí, ale to se nestalo. „Teď už vím, že když si partneři řeknou, že si od sebe musí odpočinout, tak to je definitivní konec vztahu," rozpovídala se zpěvačka na premiéře filmu Bídníci, kterou uváděla. „Myslím, že se máme stále rádi, ale od jisté doby spolu prostě neumíme komunikovat," vysvětluje zpěvačka.

S otcem dcery Terezky, který si oficiálně přisvojil zpěvaččinu starší dceru Magdalenu, je ale nadále v kontaktu. „Když chce Vladimír holky vidět, tak mu samozřejmě nebráním."

Život Magdy Malé se čím dál víc podobá osudu její životní role Eponiny, samotářky z muzikálu Bídníci, která nemůže najít pravou lásku. „Když mě do této role v roce 1992 obsadili, tak nikdo určitě netušil, že budu žít osudem Eponiny," říká Magda. Zpěvačka s humorem podotkla, že by bylo možná už na čase zahrát si jinou postavu a zbavit se tak neštěstí v lásce.

Reklama

Další články

Načítám