Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová (51) se může radovat! Stačilo dát najevo, že se kvůli roli prostitutky klidně odvážně obleče a producenti chystaného interaktivního muzikálu Naháči ji berou všemi deseti. "O Danielu Šinkorovou velmi stojíme, z naší strany je stoprocentně jistá," potvrdil Super.cz spolutvůrce muzikálu Slávek Boura.

V rozhovoru, který Šinkorová poskytla Super.cz na castingu, potvrdila, že by byla ochotná obléknout si sexy kostým. Třeba i latex nebo vyzývavou podprsenku. "S tím jsem nikdy neměla problém. Ale muselo by to být slušivé a sexy," uvedla. A protože má roli už v kapse, chce dobře vypadat, a tak dolaďuje formu. "Cvičím zumbu, abych mohla v létě do plavek," řekla nám Šinkorová.

Na rozdíl od ní zpěvačka Magda Malá (56), která při nedávném konkursu vytasila všechny zbraně, i kojení dvouleté dcery na veřejnosti, ostrouhala. "Bohužel se nám nehodí do koncepce," reagoval Boura. Další jména jsou teprve v jednání. Například dosavadní nepřítel muzikálů Sámer Issa si vyžádal osobní schůzku. Jisté už ale je, že kromě Malé neuvidíme v Naháčích ani Miro Šmajdu nebo Vlastimila Harapese s Janem Bendigem. "Pan Harapes bohužel není kompatibilní s rolí. Ani Jan Bendig v muzikálu určitě hrát nebude. Na domluvený casting nedorazil. Jeho manažer nám vzkázal, že je nyní zaneprázdněn," dodal Slávek Boura, bývalý moderátor televize Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám