Hlavní obsah
Článek

Role, o které sní každá holka v Hollywoodu i mimo něj. A zdá se, že připadne talentované americké herečce Julii Garner (28). Hvězdě seriálů Ozark a Neskutečná Anna podle Variety oficiálně nabídli roli Madonny v jejím životopisném filmu, i když dle zdrojů magazínu ji herečka ještě nepřijala. Předpokládá se nicméně, že na ni kývne.

Florence Pugh, Bebe Rexha, Sky Ferreira, Emma Laird nebo Sydney Sweeney, o těchto a dalších dámách se uvažovalo, Julia byla nicméně první, kdo tvůrcům vytanul na mysl, když začali přemýšlet, kdo by byl pro mladou verzi popové královny nejvhodnější.

Na filmu se pracuje už několik let, stojí za ním pochopitelně Madonna (65) sama, ale tvorba začala váznout, když se zpěvačka pracovně rozešla se scenáristkou vystupující pod pseudonymem Diablo Cody.

Že je Madonna perfekcionistka, není žádným tajemstvím. A dámy, které se o její roli ucházely, údajně musely projít „konkurzovým peklem“. To dle zdrojů The Hollywood Reporter zahrnovalo například 11 hodin s Madonniným choreografem, po nichž následovala lekce se zpěvačkou samotnou. K tomu s ní herečky absolvovaly čtení a pěvecké zkoušky, tvrdí zdroje.

Představitelka popové divy musí být schopna zvládnout všechno, od zpěvu přes tanec až po dokonalý herecký výkon. A nelze se tedy vůbec divit, že roli nabídli právě Garner.

V Neskutečné Anně se naprosto vtělila do hlavní hrdinky Anny Delvey a všem tak dokázala, že role skutečných postav, i když mohou být nelehké, jí nedělají žádný problém.

Při rozdávání hereckého talentu bůh u Julie rozhodně nešetřil, a není nejmenších pochyb, že pokud roli přijme, můžeme se těšit na minimálně velmi důstojné ztvárnění milované královny popu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám