Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravaganci očividně od maminky Madonny (65) odkoukal i její šestnáctiletý syn David Banda. Ten s ní v sobotu večer vyrazil na zápas v boxu v Barclays Centru v Brooklynu a oba k tomu zvolili poměrně netradiční outfit. Na první pohled by se mohlo zdát, že si ho prohodili. Zatímco popová ikona oblékla sportovní teplákovou soupravu, její syn se na zápas vypravil v červených dlouhých šatech.

Dvojice si nenechala ujít zápas mezi Gervontou Davisem a Rolandem Romerem v lehké váze a jeho průběhu přihlíželi z hlediště. Oba měli přitom nasazené sluneční brýle. Madonna zvolila oversize soupravu bundy a tepláků z celebritami oblíbené kolekce, v níž spojily síly značky Adidas a Balenciaga.

Pochopitelně také neopomněla několik snímků z večera stráveného se synem sdílet na Instagramu. David na nich zaujímá zajímavé pózy a ukazuje například i své spodní prádlo.

Davida zpěvačka adoptovala v roce 2006 z Malawi. Ze stejného afrického státu pak v roce 2009 adoptovala ještě holčičkou jménem Mercy James a v roce 2017 ještě dvojčata Stellu a Esther.

Jejím nejstarším potomkem je dcera Lourdes Leon (25), již počala ve vztahu se svým tehdejším osobním trenérem Carlosem Leonem. Z manželství s režisérem Guyem Ritchiem má syna Rocca, s nímž měla svého času velmi komplikovaný vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám