Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) se rozešla se svým tanečníkem Ahlamalikem Williamsem (28), s nímž randila skoro čtyři roky, hlásí zdroje z jejího okolí.

„Karma říká: Pokud pro vás někdo není dobrý…bůh ho opakovaně použije k tomu, aby vás ranil, dokud nebudete natolik silní, že ho necháte jít,“ podělila se popová královna o citát ve svých Instastories, není však jasné, jestli tím narážela na svého zajdu.

Za krachem vztahu podle zdrojů není věkový rozdíl téměř 36 let, ale lockdown, který dal páru zabrat.

„Madonna po rozchodu tráví čas s přáteli a rodinou. Má nabitý program, pracuje na svém životopisném snímku, nové hudbě a stará se o rodinu,“ sdělil zdroj deníku The Sun.

Ten doplnil, že to mezi párem bylo nahoru dolu. A protože byli oba vytížení, vášeň ze vztahu vyprchala. Tanečník se už dokonce vystěhoval.

„Nerozešli se ve zlém, nic takového. V tom vztahu je hodně lásky, ale pro tuto chvíli se rozhodli jít každý svou cestou,“ dodal.

Zpěvaččin vztah s Ahlamalikem vyšel najevo v roce 2019, tanečníkův otec později nicméně prozradil, že randí už přes rok. Seznámili se během Madonnina turné Rebel Heart.

Před Williamsem randila zpěvačka například s tanečníkem Brahimem Zaibatem (35) nebo osobním trenérem Timorem Steffensem (34).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám