Hlavní obsah
Článek

Není nejmenších pochyb o tom, že se Madonna (65) nebojí provokovat ani po šedesátce. Na večírek v New Yorku v rámci Pride na podporu homosexuálů si vzala modrou paruku, kterou později vyměnila za růžovou, a především síťovaný, velmi úsporný model, v němž vystavila kompletně na odiv svoje vnady.

Fanoušky překvapila, když vyskočila na pódium a předvedla divokou show i lascivní taneček. Nechyběl ani její partner Ahlamalik Williams (27), který ji na akci doprovázel.

Mezi fotkami, o které se podělila, byl i snímek její nejstarší dcery Lourdes v neméně úsporném modelu. Je vidět, že jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu.

„Slavit Pride bez lidí, by pro mě byla tragédie. Neberte nic jako samozřejmost, protože nikdy nevíte, co na vás za rohem čeká. Naučte se mít se rádi,“ sdělila nadšenému publiku podle magazínu Variety.

Večírku se účastnila i celá řada slavných osobností a podle všeho se vybral pořádný balík peněz na charitativní účely při dražbě polaroidových fotek. Madonna je vzorem a velkou podporovatelkou LGBTQ+ komunity a na sdílených videích od přítomných je vidět, že se skutečně vyřádila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám