Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna popu se nikdy nebála šokovat sexy outfity. A ani s věkem ji to nepřešlo, jak utvrdila své fanoušky. Na sociální síti se Madonna (65) pochlubila vyprsenou slide show v pekelně rajcovním prádle. Dočkala se pochvalných komentářů nejen od fanoušků, ale také od slavných osobností.

„Jsi úžasná,“ napsala herečka Asia Argento, zatímco hvězda Hry o trůny Gwendoline Christie nebo návrhář Riccardo Tisci připojili smajlíky.

Madonna strávila poslední dva měsíce přípravou dokumentu z posledního turné Madame X. To proběhlo na přelomu roku 2019 a 2020 a muselo být předčasně ukončeno kvůli pandemii koronaviru. Dokument by měl být dostupný na Netflixu, datum uvedení však zatím nebylo zveřejněno.

Během turné si popová diva také poranila koleno, které jí museli operovat. Loni prodělala také operaci kyčle a několik měsíců chodila o berlích. Kromě dokumentu chystá zpěvačka také biografický film, pro který nedávno hledala herečku, která by dokonale ztvárnila mladou Madonnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám