Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) sdílela na Instagramu tři selfie fotky, kterými chtěla upozornit na blížící se volby. Byl to ale spíš její obličej, kterým zaujala sledující. S růžovými vlasy si na snímcích, které nejspíš upravila filtry, totiž nebyla vůbec podobná.

„Co to máš s tvářemi? To vůbec není dobré,“ divila se jedna z fanynek. „To je tak smutné, co se jí děje s obličejem,“ přisadil si jiný sledující. „Podívejte, co se jí to stalo. Madonna se zjevně bojí stárnout,“ dodal další.

Madonna momentálně pracuje na filmu o svém životě. Prozatím se pouze spekuluje o tom, kdo ztvární zpěvačku v období jejího mládí.

Popová královna se stále zotavuje po operaci kolene, které si poranila během turné Madame X. Kvůli zranění tehdy dokonce musela zrušit některé koncerty. Ještě v létě potřebovala k chůzi berle. V poslední době se ale na Instagramu ukazuje převážně vsedě, není tak jasné, jestli už se plně zotavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám