Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se Madonna (65) nestydí odhalovat své tělo, není novinkou. Královna popu dnes oslavila 62. narozeniny, ale hanbatým selfie se nebrání ani po šedesátce. Ostatně vždy chtěla hlavně šokovat, a to se jí v podstatě daří po celou kariéru.

Zpěvačka je už pět měsíců o berlích, po zranění při jednom z letošních koncertů musela na operaci kolene. Sužovaly ji velké bolesti, a to zrovna Madonna není z těch, kdo by kňoural, když ho něco bolí, jak se nechala slyšet.

Oporou je jí ale její výrazně mladší přítel Ahlamalik Williams (26), s nímž od loňska randí. Jako pár začali vystupovat na přelomu roku. Williams působí jako zpěvaččin tanečník a choreograf od roku 2015. V průběhu karantény se společně izolovali a výrazný věkový rozdíl jim zjevně nevadí

Ostatně není to poprvé, kdy má popová diva mladšího přítele. Partnery nejspíš uchvátila i svými přednostmi, které se nikdy nebála odhalit, jak se můžete přesvědčit i v naší galerii níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám