Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) je přesvědčená, že během turné Madame X prodělala koronavirus. Zpěvačka zrušila několik koncertů kvůli zranění kolene a turné muselo být kvůli pandemii koronaviru ukončeno tři dny před jeho plánovaným koncem. Královna popu nedávno na sociálních sítích prozradila, že byla pozitivně testovaná na protilátky proti koronaviru, a nyní vysvětlila svůj zdravotní stav detailněji.

„Momentálně nejsem nemocná. Když máte pozitivní testy na protilátky, znamená to, že jste virus už prodělali. Očividně jsem ho měla, byla jsem nemocná na konci turné, když jsme byli v Paříži. Zhruba před sedmi týdny,“ uvedla. Se zpěvačkou tehdy onemocněli i někteří její tanečníci a všichni si prý mysleli, že dostali obyčejnou chřipku.

Madonna také investovala peníze na vývoj vakcíny proti koronaviru. O viru se dokonce rozepsala v jednom z příspěvků na Instagramu na konci března, kterým vyvolala u fanoušků rozporuplné reakce, a tak jej později raději smazala.

Aktuálně tráví diva karanténu se svými dětmi a mladším partnerem Ahlamalikem Williamsem, který nedávno oslavil 26. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám