Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Dary Rolins (51) mohou mít další důvod k radosti. Slovenská popová diva představila klip k písni Poď sa rozbiť. K natáčení obrazového ztvárnění songu odjela zpěvačka se svým týmem do Ameriky.

Konkrétně se natáčelo přímo ve středu kalifornského vyschlého jezera El Mirage v Mohavské poušti. V klipu tedy hrají hlavní roli Dara a právě lokace, kterou si například pro natáčení svého klipu k písni Frozen vybrala v roce 1998 popová královna Madonna (65).

„Je to opravdu úžasná a zajímavá lokace. Jsem ráda, že mám další klip na tak zajímavém místě, o tom jsem vždycky snila,” svěřila se nám Dara po natočení videa.

Pravdou ale je, že proces vzniku klipu nebyl tak pohodový, jak se může zdát. Během natáčení totiž nepanovalo pouze slunečné počasí, štáb ohrožoval déšť.

„Nebylo to úplné léto, hodně nám pršelo. Počasí se výrazně měnilo. V jednu chvíli začalo opravdu hodně lít a měli jsme strach. Jezero funguje jako trychtýř a může se zatopit během pár vteřin. Upozornili nás, že to může být životu nebezpečné,” popisuje Dara vlastnost tři kilometry široké a deset kilometrů dlouhé vyschlé jezerní jámy.

Díky tomu, že se počasí nakonec umoudřilo, a také skvělému týmu v čele s režisérem Majo Martausem se nakonec vše podařilo.

Reklama

Další články

Načítám