Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na nedostatek ženské přízně si britský režisér Guy Ritchie (50) nikdy nemohl stěžovat. Na premiéře jeho nejnovějšího filmu Aladin mohli všichni nechat oči na jeho krásné manželce Jacqui Ainsley (37).

Filmař, který stojí za snímky Podfu(c)k, Sherlock Holmes či Král Artuš: Legenda o meči, byl v letech 2000-2008 manželem popové královny Madonny (65). Výsledkem jejich spolupráce je nejen syn Rocco (18), ale také romantický film Trosečníci, za který Ritchie jakožto režisér i Madonna v hlavní roli obdrželi posměšnou anticenu Zlatou malinu.

Po rozvodu prožil Guy románek se slovenskou modelkou Michaelou Kociánovou. Na další životní lásku si musel počkat do roku 2010, kdy mu osud do cesty přivedl Jacqui Ainsley. Modelka s ním založila rodinu a kariéru odsunula stranou. Ritchiemu už porodila tři děti - Rafaela (7), Rivku (6) a Leviho (4). Když spolu v létě roku 2015 vstoupili do manželství, všichni potomci už byli na světě.

Na londýnskou premiéru Aladina Jacqui oblékla šaty dokonale ladící s orientální pohádkou. Model značky Temperley London vyjde na dva tisíce liber, což je v přepočtu 60 tisíc českých korun. Je vidět, že Guy si svou krásnou manželku hýčká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám