Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) je stále samé překvapení. Po videu s přifouknutým pozadím se ukázala na Instagramu s černými loknami. V paruce, kterou pravděpodobně nasadila za účelem focení nebo natáčení, přivítala i lednový „krvavý“ úplněk, který byl velmi intenzivní. Úplňkem se kochala pod lisabonskou oblohou.

Do portugalské metropole přesídlila kvůli místnímu fotbalovému týmu, za který momentálně kope její adoptivní syn David (13). Ten, stejně jako Mercy (13) a dvojčata Stella a Esther (6), pochází z Malawi a zpěvačka si je adoptovala mezi lety 2006-2017.

Dětem ostatně v současné době věnuje hodně času. S bývalým partnerem Carlosem Leonem má dceru Lourdes (22) a s exmanželem Guyem Ritchiem pak ještě syna Rocca (18). Madonna byla dvakrát vdaná, a to za Richieho od roku 2000 do 2008 a za herce Seana Penna od 1985 do 1989. V poslední době se po jejím boku sice žádný partner nepohybuje, ale Madonna o muže určitě nebude mít nouzi, ať už s havraní hřívou, nebo bez ní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám