Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních několik let doprovází Michaelu Kociánovou na finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look její partner Arran Yentoba. Když jsme si s nejúspěšnější slovenskou topmodelkou povídali, nemohli jsem se nezeptat, jestli se nezměnil jejich vztah z nezávazného chození na zasnoubení.

„Není to otázka na mě, ale musíte to směřovat na něj. Prstýnek jsem zatím ještě nedostala, ale doufám, že si mě jednou někdo vezme,” smála se sympatická kráska, která v minulosti randila s exmanželem Madonny (65), britským režisérem Guyem Ritchiem, fotbalistou Filipem Šebem, nebo moderátorem Leošem Marešem.

Modelka na svého bohatého partnera se svatbou netlačí. „Mělo by to přijít nějakým přirozeným způsobem. Nemám pocit, že bych se za každou cenu potřebovala vdávat, pokud to přijde, tak to přijde. Pokud ne, nevadí,” krčí rameny. Kociánová a Yentoba se budou brzy stěhovat do většího bytu v Londýně. Možná po velkém stěhování nakonec dojde k vítané životní změně. „Držte mi palce,” culila se Michaela Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám