Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice Slovenka, která profesně působí v zahraničí, v Česku je ale Michaela Kociánová stále vyhledávanější módními tvůrci a časopisy. Například módní magazín Harpers’s Bazaar si ji do svého březnového čísla vybral jako dívku na obálku a nafotil s ní sexy editorial.

„Mám obrovskou radost, že obálka březnového čísla patří slovenské topmodelce Michaele Kociánové. Je skvělé, že můžeme našim čtenářům kromě světových celebrit ukázat také úspěšné české a slovenské krásky,” uvedla módní ředitelka časopisu Lucie Janotová.

Bývalá partnerka exmanžela Madonny (65) Guye Ritchieho, která chodila například i s českým moderátorem Leošem Marešem, přiletěla na focení z Londýna ve skvělé náladě a celý tým pod vedením známého rakouského fotografa Andrease Ortnera si s ní focení v působivých prostorách Winternitzovy vily prý skvěle užil. „Jsem opravdu ráda, že si Michaela vybrala právě český Harper’s Bazaar, aby v něm ukázala svoje božské tělo i nejnovější trendy pro jaro a léto 2018,” dodává Janotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám