Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko říct, jestli to byl záměr, nebo jen stiskla spoušť a výsledkem byla tato fotka. Když si ji Madonna (65) prohlédla, zřejmě usoudila, že se sama sobě docela líbí. K fotografii přidala komentář: „Když Dračí matka nemůže vylézt z pyžama... Líná neděle.“ Myslela tím Daenerys Targaryen, což je fiktivní postava z knižní série Píseň ledu a ohně nebo podle ní natočeného známého seriálu Hra o trůny.

Jestli fotku protáhla nějakým filtrem, to se můžeme jen domnívat. Záměr se jí ale vydařil, alespoň vzdáleně zmíněnou filmovou postavu opravdu připomíná. V knižní předloze je Dany popisována sice jako třináctiletá dívka, ale nebuďme puntičkáři. Do této postavy se zpěvačka stylizovala třeba už na fotografii z března 2014.

Tentokrát ale v daném momentě rafinovaně využila hry světla a stínů. Pokud byste ji vůbec poznali, uznejte, že tady vypadá skvěle. A nejen na svůj věk. Není se čemu divit, že se s obrázkem hned pochlubila na Instagramu.

Významně na sebe Madonna upozornila v únoru tohoto roku, kdy adoptovala další dvě děti z Afriky. Kromě svých vlastních dětí Lourdes (20) a Rocca (16) má už z dřívějška adoptovány dceru Mercy James (11) a stejně starého syna Davida Bandu. Stejně jako tyto dvě děti pocházejí i dvojčátka Esther a Stella z Malawi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám