Hlavní obsah
Článek

Na horských svazích bezesporu i jedna z nejrozpoznatelnějších tváří šoubyznysu splyne s davem. Zřejmě i proto Madonna (65) ve Švýcarsku nebudí žádné velké pozdvižení a ostatní lyžaři a snowboardisté kolem ní pokaždé prosviští jakoby nic. Popová královna je přitom v horském městečku Verbier, nacházejícím se ve švýcarském kantonu Valais, už téměř týden i se všemi svými dětmi.

Zpěvačka už snad ani nemůže být šťastnější. Po vleklých peripetiích se synem Roccem, který od matky odešel, aby žil s otcem Guyem Ritchiem (48) a jeho rodinou v Anglii a s matkou nekomunikoval, se i on vydal na společnou dovolenou s ní a svými sourozenci Lourdes (20), Davidem (11) a Mercy (10). Madonna tak se všemi oslavila silvestra a do roku 2017 vstoupila tou správnou nohou. Však se také zpěvačka pochlubila společnou fotografií, kterou doplnila o komentář: „Začátek 2017 se čtveřicí, kterou nejvíc miluji.“

Rocco si dokonce do Švýcarska vzal i svou přítelkyni, modelku Kim Turnbull (16), která se k němu tulí i na jednom z jeho videí na Snapchatu. Partu pak dotváří kromě známého kouzelníka Davida Blaina ještě několik rodinných přátel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám