Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna popu a také rukavic, tak se ještě nedávno dalo hovořit o zpěvačce Madonně (65). Zpěvačka málokdy opomněla doplnit své modely na koncerty a společenské akce, ale i běžný denní oděv o tuto především v minulosti oblíbenou dekorativní součást šatníku. Jen málokdo ale věděl, že u zdánlivě nestárnoucí divy nešlo jen o stylový doplněk outfitu...

Pro zpěvačku představovaly rukavice i estetického pomocníka, jenž měl zamaskovat žíly a vrásky na rukou, kterých si prý byla dobře vědoma. Vyhlazený obličej a stařecké ruce přeci jen nejdou dost dobře dohromady... Zřejmě i proto Madonna podstoupila omlazující sérii mezoterapeutických sezení, během nichž dochází k tvorbě nových buněk a kolagenu v pokožce, čímž je kůže vypnutější a vyhlazenější.

Výsledek je pro zpěvačku jistě více než uspokojivý. Nejenže odložila oblíbené rukavice, ale dokonce si už s klidem kryje rukama obličej před paparazzi.

Související témata:
Rukavice

Reklama

Další články

Načítám