Hlavní obsah
Článek

S blížící se šedesátkou se Madonna (65) snad dočista zbláznila. Na prestižní akci Met Gala v New Yorku se objevila v extra odvážném kousku, v němž se nejspíš chtěla prezentovat jako nestárnoucí provokatérka, ale spíše poukázala na to, že jí nezadržitelně ujíždí vlak.

Letošním tématem benefiční akce, na níž se celebrity vystavují v nápaditých šatech, byl „věk technologií“ (Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology), což se mělo projevit na dress codu vzácných hostů. Madonna by ale obstála spíše na srazu pamětnic z vykřičené čtvrti.

Zpěvačka si stále odmítá přiznat, že už není tou sexy rebelkou, která v 80. letech provokovala písní Like a Virgin. Na červeném koberci ukázala ňadra i pozadí, přestože už je dávno ve věku, kdy odhalováním stárnoucího těla nikoho neohromí. Její model sice vypadal neuvěřitelně lacině, ale nešlo o žádnou levnou záležitost. Madonna opět sáhla po odvážném kousku značky Givenchy, který už jí zajistil dostatek pozornosti na udílení cen Grammy v roce 2015.

Trocha soudnosti by popové královně, která odmítá své místo na trůnu uvolnit mladší generaci zpěvaček, rozhodně prospěla. Od časů, kdy Madonna bořila konvence albem Erotica, už přece jen uběhlo 24 let, a její tělo i tvář za ty roky viditelně povadly. Zatímco dříve její odhalování dávalo smysl, z dnešního pohledu se jeví jako bizarní záležitost pro labužníky vyhledávající mládeži nepřístupné materiály s nestydatými babičkami.

Jak se vám líbí Madonna v odvážném outfitu?
Je to hrůza, měla by se smířit se svým věkem
54,4 %
Moc jí to sluší, nikdy se v davu neztratí
26,5 %
Přehnala to, upozornit na sebe může i důstojnějším způsobem
19,1 %
Celkem hlasovalo 45190 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám