Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani druhý Madonnin koncert v australském Brisbane se neobešel bez skandálu. Poté, co se kvůli zpěvaččině středečním více než dvouhodinovém zpoždění málem čtvrteční vystoupení ani nekonalo, by si jeden mohl myslet, že popová královna bude sekat latinu, ovšem chyba lávky. Madonna (65) ve čtvrtek způsobila ještě větší faux pas, když si k sobě vytáhla mladou fanynku...

Madonně padla do oka dlouhovlasá brunetka z první řady, které nabídla, aby si s ní šla zatančit na pódium, což sedmnáctiletá Josephine Georgiou nemohla odmítnout. To ještě netušila, že za pár okamžiků uvidí tisíce lidí na stadiónu její ňadro.

Rozjařená Madonna, která si podle některých návštěvníků zřejmě před koncertem trochu přihnula, směrem k Josepfine řekla: „Tohle je ten druh holky, kterou prostě chcete plácnout přes zadek,“ načež chytila dívčin kožený korzet a stáhla jí ho dolů. „Ou, sakra. Sorry, sexuální harašení,“ omluvila své chování Madonna.

Atraktivní teenagerka sice vypadala překvapeně, ale zpěvaččino krajně nevhodné jednání přešla s úsměvem. Stejně se k celé situaci staví i nyní, kdy Madonnin exces proletěl snad všemi zahraničními médii.

„Záleželo na mně, jestli jsem tím ponížená, nebo ne. Proč lidé předpokládají, že se stydím za svá prsa, bradavky nebo tělo? Netušila jsem, že z toho bude tak velký trhák. Pro mě to vůbec nic neznamenalo. Byla to sranda. Když jsem se ráno probudila, pořád mi zvonil telefon. Říkala jsem si ‚co se stalo?‘ pro mě je to komické,“ nechala se slyšet dívka.

Podobně benevolentně k celé události přistoupila i její matka, která pyšně na sociální síti rozhlásila, že si její dceru Madonna vytáhla na pódium.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám