Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příznivce Madonny (65) i pořadatele jejích koncertů už přestávají bavit excesy, které zpěvačka předvádí během svého turné Rebel Heart. Co začalo alkoholem na pódiu a výlevy adresovanými jejímu synovi Roccovi a exmanželovi Guyi Ritchiemu, končí pravidelnými pozdními příchody na koncerty. Právě ty se zdají být kamenem úrazu. Ve středu večer před vystoupením v australském Brisbane zpěvačka opět nechala fanoušky čekat několik hodin, načež se pořadatelé rozhodli jednat.

Koncert měl sice začínat ve 21 hodin, už tak prořídlé fanouškovské základně uvnitř stadionu Brisbane Entertainment Centre bylo ovšem řečeno, že Madonna vystoupí až ve 22:30. Zpěvačka se však na pódiu objevila až ve 23:22 hodin. Společnost Live Nation proto dala možnost návštěvníkům dnešního koncertu v Brisbane stornovat lístky s nabídkou vrácení peněz, jelikož nemůže garantovat, že koncert začne tak, jak má. Po skončení včerejšího vystoupení už nejezdilo metro, spousta lidí včetně teenagerů se tak dostalo do potíží se zpáteční cestou do svých domovů.

Pořadatel dokonce naznačil možnost, že koncert bude zcela zrušený. Už ve středu večer přitom zaplavily sociální sítě fotografie téměř prázdných tribun a poloprázdného ‚kotle‘. Sama Madonna prohlásila, že větší davy viděla i v hospodě. Dnešní koncert tak zavání totálním propadákem...

Související témata:
Brisbane

Reklama

Další články

Načítám