Hlavní obsah
Famous
Článek

Madonnini právníci dorazili ve středu k soudu v New Yorku s velmi agresivní rétorikou a vírou, že v kauze týkající se péče o syna Rocca zvítězí nad jeho otcem Guyem Ritchiem. Opak byl pravdou. Soudkyně pokárala oba rodiče, že nejsou schopni jednat v nejlepším zájmu dítěte, a nařídila jim, aby se dohodli mimosoudně do 1. června. Madonnu (65) pak nepřímo vyzvala, aby celou záležitost řešila soukromě, nikoli veřejně. Což popová královna dělá soustavně svými emocionálními útoky na syna prostřednictvím Instagramu.

„Upřímně, obě strany se rozhodly žít své životy velmi veřejným způsobem a možná publicitu vítají, ale to dítě nikoli,“ kárala Madonnu i režiséra Ritchieho soudkyně Deborah Kaplan. Narážela přitom především na to, že popová královna patnáctiletého Rocca vláčela po svém světovém turné, zatímco on chce být spíš s kamarády v Londýně.

Do 1. června bude Rocco podle rozhodnutí soudu pobývat tam, kde sám chce. Tedy u otce Guye v Londýně. Mezitím se rodiče dohodnou na další společné výchově.

„Velmi rád by celou záležitost a problémy týkající se jeho samotného a jeho rodiny vyřešil pokud možno co nejsoukromějším způsobem,“ nabádala dále Kaplan oba rodiče.

Ani jeden z nich však nebyl slyšení přítomen osobně. Stání probíhalo telefonicky, a to přes právníky slavných rodičů. Madonnu zastupovala advokátka Eleanor Alter, která přišla s útokem na Guye, jenž prý podporuje syna v pohrdání soudy.

„Učil svého syna, že neposlechnout nařízení soudu není důležité, a myslím, že to je jeden z nejvážnějších problémů v celém případu,“ zdůraznila Alter. Soud v New Yorku vydal v prosinci nařízení, podle něhož se měl Rocco na Vánoce vrátit k matce do New Yorku. Zůstal v Londýně. A právě toho hodlala zpěvaččina právnička využít. Ale neuspěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám