Hlavní obsah
Článek

Režisér Guy Ritchie (47) hodlá 2. března odejít od soudu s tím, že jeho syn Rocco bude mít trvalé bydliště u něj v Londýně a matku Madonnu (65) bude pouze navštěvovat. Patnáctiletý potomek slavné dvojice v prosinci od popové zpěvačky utekl za otcem a odmítá se vrátit do New Yorku. Matku neviděl ani na Vánoce. Režisér u soudu hodlá dokázat, že ona v jeho výchově chybovala a mladíkovi bude lépe pod jeho kontrolou.

„Guy chce čekat, než bude definitivně rozhodnuto o Roccově budoucnosti, pak teprve bude řešit jeho školu. Věří, že teď napravuje to, co Roccovi ublížilo během turné s jeho matkou minulý rok a syna velmi pečlivě hlídá,“ píše britský deník The Sun.

Sedmapadesátiletá Madonna kritiku odmítá. Neodolá často pokušení sociálních sítí a na Instagramu ulevuje svým křivdám. Před několika týdny zveřejnila fotku, na níž odpočívá doma se všemi čtyřmi potomky.

„Je možné být umělkyní a dobrou matkou! Je velmi špatné, že nežijeme ve společnosti, kde by mnozí podporovali nezávislé svobodné pracující matky!“ napsala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám